Exposicion Escultura Manacor

Nou artistes aporten les seves escultures a la II Mostra d’art al carrer a Manacor

La plaça Ramon Llull acollirà l’exposició durant tot el proper dissabte matí

M. B.

 0

Comparteix

Guarda

El proper dissabte matí, diversos escultors contemporanis vinculats a Mallorca reuniran les seves obres dissabte dematí en la II Mostra d’art al carrer que organitza l’Ajuntament de Manacor amb la col·laboració d’Art Cool Actiu, l’entitat que agrupa artistes visuals de Manacor i de la comarca. L’artista Maria Huerga ha comissariat la mostra amb l’ajuda del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor.

Abdelkader Flitti, Anatoliy Neznamov, Fabian Schalekamp, Ferran Aguiló, Isabela Lleó Castelles, Jeroni Bosch, Miquel Mesquida, Horacio Sapere i Maria Uribe són els artistes que exposaran les seves obres el dissabte, de les 10 a les 13.30 hores, a la plaça Ramon Llull. «És un entorn agradable, cèntric i de fàcil accés que creim que es pot convertir en l’espai ideal perquè molts veïns i veïnes puguin admirar art de prop i en espais oberts», ha explicat la regidora de Cultura, Antònia Llodrà, durant la presentació, aquest dimecres.

«Es tracta d’una selecció d’obres interessant perquè molts dels artistes que exposaran dissabte a la plaça Ramon Llull gaudeixen de prestigi internacional i alguns no han exposat mai a Manacor», ha destacat per la seva part Maria Huerga. «Els visitants podran trobar escultures figuratives com el bou de dues tones fet de pedra i metall i altres escultures més conceptuals com les dels artistes Fabian Schalekamp o Maria Uribe», segons Huerga.

La II Mostra d’art al carrer pretén apropar l’art contemporani als ciutadans mitjançant l’ús dels espais urbans per exposar, en aquest cas la plaça Ramon Llull.

«És el segon any que des de l’Ajuntament tiram endavant la mostra artística i la traslladam del centre de vianants a la plaça Ramon Llull, perquè l’espai oferirà millors perspectives de totes les escultures», ha subratllat el tècnic de Cultura Llorenç Carreras. A més l’Ajuntament editarà «un petit catàleg perquè tothom pugui saber la història de les escultures que contempla i perquè quedi constància dels artistes que han passat per la Mostra d’art al carrer de Manacor”, ha afegit Carreras.